Openingsdans

Allereerst gefeliciteerd als je op deze pagina bent! Want waarschijnlijk ga jij of iemand in jouw omgeving trouwen of partnerschap aan. En bij deze traditie komt ook vaak een openingsdans kijken. Maar ga je schuifelen, of echt een dans doen? Als jullie echt een dans willen doen maar daar wat hulp bij kunnen gebruiken ben ik er voor jullie!

Een openingsdans kan volledig op maat gemaakt worden. Hierbij kijken we samen naar jullie wensen en voorkeuren en dit komt allemaal samen in een dans speciaal voor jullie. Wil je een romantische dans met liften, of misschien juist een waar een toffe mix in voorkomt, alles kan!

Wat bied ik aan in het pakket ‘openingsdans’
• Een (live) intakegesprek van 30 minuten
• Hulp bij muziek keuze en mixen/bewerken van de muziek
• Choreografie op maat
• 5 repetities van 30 minuten /3 repetities van 50 minuten
• Zaalhuur is inclusief
• Hardinxveld-Giessendam en omstreken

Ben je benieuwd naar de kosten hiervoor? Stuur dan even een mailtje naar info@dansstudiojolynda.nl of app naar +31612405039


Reviews

"Dansles voor onze openingsdans bij Jolynda was een feestje! We zijn allebei houten klazen, maar Jolynda gaf ons het gevoel dat we het wél konden, en na 5 lessen en thuis oefenen hebben we een super mooie openingsdans neer kunnen zetten op onze bruiloft. Een verrassing voor al onze gasten. Daarnaast is het als stel ook nog eens super leuk samen danslessen te volgen en samen iets te leren. Jolynda is kritisch, perfectiontisch, maar bovenal altijd positief en vrolijk!"

- Han & Eline


"Jolynda heeft ons in 5 keer een geweldige openingsdans aangeleerd! Ze was ontzettend enthousiast. Het is echt een feestje om danslessen bij haar te volgen en het was een feestje om de dans uiteindelijk ook op de bruiloft zelf te mogen dansen!"

- Christian & Anne